Det här är vi!

Club Body Joy – Träningen du är värd

Vår livsuppgift - Din livskvalitet

Body Joy är inget gym. Inte en anläggning. Eller en svettig plats att lyfta skrot. Vi är en plats dit du kommer för att umgås tillsammans med dina nära, kära och kollegor. Och med oss. Vår ambition är att du ska sällskapa, njuta, ha roligt och släppa allt som innehåller ordet ”måste”. Kort sagt, att ge dig total bekymmersfrihet och se till att du alltid kommer att trivas hos oss. För du betyder väldigt mycket för oss. Vi vill hjälpa dig med att få din motivation att gå från " måstivation" till "lustivation".

Vi finns för dig som vill träna i grupp eller individuellt, inomhus eller utomhus, intensivt eller lugnt. Vi har ett så brett utbud så att du ska kunna välja det som du behöver, vid varje träningstillfälle. Välkommen att hämta kraft och energi hos oss. 

Body Joy ligger i Mölnvik och i Gustavsbergs Hamn - på Värmdö. Du hittar oss på övre plan ovanför Willys i Mölnvik och bredvid Vårdcentralen i Hamnen. Välkommen in till oss!

Varmt välkommen önskar vännerna på Body Joy - Värmdö, Gustavsberg!

Vilka är vi då?

Monica Elsinga född och uppvuxen på Ingarö.

Monica Ryberg med rötterna i Täby, flyttade till Ingarö 1985.

Vår första kontakt med varandra var redan 1994 då vi av en händelse träffades via en gemensam bekant och redan då kändes det som om vi hade många gemensamma nämnare.

Vi umgicks under den tid vi var mammalediga och hann då smida en hel del ”planer”. 1998 tog vi vårt första riktiga steg tillsammans och startade Body Joy. Vår verksamhet höll då till ute i kommunens lokaler i bl.a Brunns och Hemmesta sporthall. Vi erbjöd träning både för barn och vuxna redan då.

Folk gillade det vi gjorde och snabbt växte intresset så pass att vi behövde hjälp av fler instruktörer. Det visade sig att det inte var några svårigheter att få tag på folk som ville jobba med oss och kunde ställa upp på våra tankar och värderingar. Snart hade vi ett litet ”team” som jobbade tillsammans med oss.

Efter fem års arbete ute i skolornas lokaler började vi tröttna på att inte kunna utveckla Body Joy och växa till det som vi så gärna ville skapa. Vi startade vårt letande efter en egen lokal och fann ett helt nybyggt centrum: nämligen Värmdö Köpcentrum. Här ville vi vara och verka!

Sagt och gjort, vi tog kontakt med fastighetsägarna och efter en hel del möten och planering så kunde vi slå upp dörrarna till vår första anläggning i september 2003. Den andra anläggningen öppnades 2013 i Gustavsbergs Hamn.

Idag är BODY JOY en fantastisk mötesplats med träningen i fokus som engagerar alla från 2 år och uppåt.

Det som värmer våra hjärtan är när vi ser värme, glädje, leenden och alla möten mellan er som besöker oss vare sig det är för ett besök i gymet, på passen eller till våra terapeuter. Det är en gåva!

Vår affärshemlighet är inte svår eller komplicerad, vi är bara oss själva!

Ledord som är viktiga för oss i vårt dagliga arbete:
Ombryelse - Här skapas personliga möten. Den personliga och familjära atmosfären genomsyras av omtanke och ”ombryelse”. Att se varje unik människa och möta den på dess nivå.
Wellness - Livskvalitet som förhöjer självkänslan

Träningsglädje - Träningsglädje för kropp och själ.

Body Joys affärsidé - Club Body Joy – Träningen du är värd. En annorlunda träningsanläggning med mer än bara träning, som måste upplevas. 

Body Joys syfte: Vår Livsuppgift -  Din Livskvalitet.

Sång om oss!

Text och musik Kenta Lindberg, medlem på Body Joy