Årets Värmdöföretag 2016

Body Joy blev årets Värmdöföretag 2016
 

Den 6/10 hölls Värmdö Företagargala i Artipelags lokaler. Body Joy, Monica & Monica var nominerade i 3 klasser. Årets Värmdöföretag, Årets NoVAQ profil samt Årets Värmdöföretagare. Body Joy tog hem priset för Årets Värmdöföretag 2016! 

Vi är så stolta och ärade för detta pris. Men vi Monica , Monica och alla kollegor hade inte varit något utan alla medlemmar  som kommer och förgyller Body Joy varje dag, året runt. Ni hjälper oss att utvecklas och bli bättre varje år. Tack till alla medlemmar och medarbetare på Body Joy!

Så här lyder motivationen:

Monica Elsinga & Monica Ryberg som har startat och driver Club BodyJoy 

Med en verksamhet som välkomnar alla åldrar från 2 – 90 gör att de skapar broar och bygger möjligheter. De har ett socialt engagemang och arbetar aktivt med lyfta utsatta grupper i samhället samt befrämjar integration.Helhet, hälsa och välmående är fokus där de också har lyckats skapa en familjär känsla så att alla känner sig välkomna, här finns gemenskap och delaktighet. De har lyckats skapat en plats där man gärna vill vara, många kunder kommer hänger, fikar och umgås både före efter träning samt vid andra aktiviteter.De investerar i sin personal som känner sig som en del av verksamheten och inte bara som en anställd. De satsar också på ung personal som utbildas och kan växa i sitt ledarskap genom åren. Utbildning inom kommunikation för att alla ska känna sig sedda, förstådda och välkomna är en del av deras ledarskap. 

 Together we are strong!

Tidigare utmärkelser

Body Joy har fått utmärkelsen Årets Värmdöföretag även tidigare år.

2003 var första gången vi fick priset med motiveringen: "Två otroligt driftiga tjejer som satsat stort på sin dröm att med fokus på hälsa och friskvård tillföra Värmdö en anläggning med träning tillgänglig för alla"

Även 2013 var även det ett år då vi kunde glädjas åt samma utmärkelse. Denna gång löd motiveringen: "För att dom med en tydlig målsättning strävat för att skapa en bred friskvårdsanläggning/gym för alla åldrar och kön, som inte exkluderar någon och som har en stark och tydlig lokal tillhörighet"