BODY JOY’s VÄRDEGRUND

Hos oss på Body Joy är alla välkomna och önskade. Här behandlar vi alla med största respekt och kärlek vare sig hudfärg, kön, sexuell läggning, handikapp, utseende eller status. 

Vi har tre värdeord som vi brinner för; det första är träningsglädje för att vi ska ha det roligt när vi tränar. Det andra ordet är wellness, livskvalitet som förhöjer självkänslan. 

Vi strävar efter att hjälpa och bygga upp våra medmänniskor inifrån och ut. Alla passar in och alla kan. På Body Joy ser vi varandra och vi strävar efter att skapa gemensamhet och hemkänsla, därav var det naturligt att vårt tredje värdeord blev ombryelse

Hos oss tar vi emot våra kunder som om de var en gäst i vårt hem, vi hälsar på dem när de kommer och går, bjuder på kaffe och ser till att de känner sig välkomna. En nöjd kund är en återkommande kund!

Kärlek och respekt är även något vi vill att alla som jobbar på Body Joy ska känna. 

Body Joy består av flera delar, från gym till rekreation och vi arbetar tillsammans som ett team och vi rekommenderar varandra till våra kunder.

Att leva sunt och ha fokus på helheten är något vi arbetar efter. Bestående resultat är mer önskvärt än korta, därför ligger ”wellness” mer i vårt intresse än enbart ”fitness”. Vi vill självklart att våra kunder ska nå sina fysiska mål men vi önskar att detta ska ske på ett sunt och hälsosamt sätt. Vår hälsoplan utgår från sund kost i allmänhet, något som håller livet ut istället för någon kortvarig diet. Det är förstås viktigt att vi är upplysta om olika tillvägagångssätt för att kunna bolla tankar och ideér med våra kunder. Body Joy samarbetar med ”100% ren träning” vilket innebär att vi arbetar aktivt mot doping. 

Body Joy är så mycket mer än bara ett gym. Vi erbjuder våra kunder en hel upplevelse.

Ord från medlemmar