Cykel/Spinning

Spinning

Effektiv konditionsträning på spinningcykel i grupp. Musiken och instruktören får dig att göra ditt bästa. Du bestämmer själv hur jobbigt du vill det ska bli! Siffran anger klassens längd i minuter.

Spinning Sprint

Ett kort pass som ger hjärta och lungor en rejäl kyss. Ett högintensivt intervallpass. Jo, vi använder cykeln som ett redskap, och det är ju framför allt det som gör det så lättillgängligt. Du har låg belastning på knän och höfter, men hög intensitet på hjärta och lungor. Perfekt för dig som vill ta ut dig till max på kort tid, men har svårt att hoppa och springa. Testa själv! 

Spinning Joy Ride

Spinning Joy Ride är ett spinningpass där vi inte bara cyklar. Vi jobbar även med hantlar för att stärka bål, axlar och armar. Ett roligt sätt att träna styrka samtidigt som vi tränar kondition. Roligt, annorlunda och effektivt pass.

Spinning RPM

Instruktören leder dig igenom en färd bestående av nio låtar där vi använder oss av olika cykelpositioner och hastigheter. Klassen är baserad på utomhuscykelträning och den imaginära terrängen låter oss skapa ett komplett och utmanande träningspass. Genom att du själv reglerar motståndet på din cykel bestämmer du själv hur hårt du vill träna.

Precis som övriga gruppträningspass från Les Mills , kommer det ett nytt Spinning RPM-pass med ny musik och ett nytt upplägg var tredje månad.

Spinning Activio

Ett spinningpass där varje deltagare får använda pulsband för att göra sin puls synlig på en ljustavla på väggen. Instruktören guidar alla att ligga på på rätt nivå för att få ut maximal träning på varje pass. Det är enkelt att hitta rätt nivå på din träning utifrån dina förutsättningar. Motivationshöjande och roligt.