Dansklasser

Dansa Mix

Rör dig och dansa loss till nya och gamla favoritlåtar. Musikens karaktär sätter prägel på dansrörelserna. Som Zumba fast inte bara latinsk musik. Det kan vara Disco, Afro, Rock'n'Roll, Latino, Funk, House, Schlager mm. Fartfyllt, roligt och du kommer att vara lite gladare efter passet.

BodyJam

BodyJam är en beroendeframkallande blandning av den senaste musiken och dans-trenderna. Upplev ett pass med mycket attityd, rumpa och höfter. Coola moves till de bästa danslåtarna – samtidigt som du tränar. Kan det bli bättre?

Zumba

Zumba-dansen ser till att hela du dansar till hypnotiska latinska rytmer. Det är enkelt att följa med i stegen. Tillsammans skapar vi ett träningspass som kommer att få dig le, svettas och få bättre kondition. Vårt mål är enkelt: Vi vill att Du vill träna, att Du älskar att träna, att Du förbättrar din Kondition och når din målvikt.

Här tränar vi intervallträning där snabba och långsamma rytmer kombineras för att forma din kropp samtidigt som du förbränner fett. Lägg till latinsk hetta och internationell krydda i mixen så har du en Zumba! Det här är som att gå på fest. LatinFiesta!

Dansa Kom Loss

Ett konditionspass där allt är på skoj. Passar extra bra för äldre och nybörjare. Här lär vi oss grunderna i olika dansstilar. Inga snurrar och inga hopp. Lätta stegkombinationer och stretch efteråt. 45 min.

Aerobic Dance

En klassiker inom gruppträning som du inte får missa. Fartfyllt, dansinspirerat konditionspass för dig som gillar dans och vill ha kul samtidigt som du svettas. Kom som du är, upplev hur fort tiden kan gå när man har roligt, lämna lycklig och energifull. Dansanta stegkombinationer och perfekt för dig som vill koordinationsträna. Musiken växlar mellan disco, rock, latin och låtar du känner igen från radiostationerna. Välkommen på en nostalgitripp!