Junior, Ungdomskort och Familjerabatter

På Body Joy är alla välkomna! Från 13 års ålder får du träna hur mycket du vill på vissa pass på gruppträningsschemat. I sällskap med en förälder får du även träna i gymmet från 13 års ålder. När du fyllt 16 får du träna allt på egen hand utan begränsningar.  

Juniorkortet eller PUF-kortet?

Juniorkortet är för dig som är 13-15 år, ett litet begränsat kort. Med ett Juniorkort får du delta på alla våra klasser förutom Body Pump & Box. Du får däremot INTE träna i gymmet eller på konditionsmaskinerna. Då behöver du köpa ett PUF-kort.


PUF-kortet är för dig som är 13-24 år och vill ha tillgång till gymmet. Vill du träna allt så kan du köpa ett kort som vi kallar "PUF". Detta ger dig rätten att träna på alla klasser. Är du under 16 år får du, tillsammans med din tränande mamma eller pappa träna överallt, även i gymmet (efter intro såklart) och alla klasser. Du får även träna Body Pump och Box men då måste mamma eller pappa träna tillsammans med dig. Det året du fyller 16 får du träna själv på alla pass och hela gymmet, utan sällskap av dina föräldrar.

Familjerabatt

Vi ser gärna att hela familjen ska träna tillsammans hos oss. För att du ska ha rätt till familje-rabatt bör följande kriterier vara uppfyllda. familjerabatten är 20% på medlemskapet. Vi ger rabatt på det billigaste av familjens medlemskap.

  • 2 familjemedlemmar betalar fullt pris. 
  • Familjerabatten ges inte på Junior kort. 
  • En familjemedlem står som betalare för alla andra i familjen via faktura eller autogiro.

Är alla dessa kriterier uppfyllda så får du 20 % rabatt på 3e, 4e,5e medlemskapet osv.

Dessa prisvärda kort kan du köpa genom att boka en tid med en av våra klubbvärdar. Boka en tid genom att ringa 08-574 102 60 redan nu eller klicka här för att kontakta oss!
Självklart måste en målsman vara med vid köpet av kortet.
(Det går inte att kombinera olika erbjudanden)