Personlig Tränare

– en detektiv med fokus på att locka fram det bästa hos dig!

Body Joys personliga tränare har ett motto:

Kom som du är, vi har en PT för dig
Vi tar dig från där du är, till där du vill vara 
"En annorlunda syn på träning"

Varför personlig träning?

► Din träning blir skräddarsydd för dina behov och mål.

► Du får hjälp med att sätta relevanta mål och en plan för att nå dem.

► Du få hjälp med att nå dina mål snabbare. Inget är så motiverande som att svart på vitt kunna konstatera att man har blivit starkare.

► Din träning blir roligare, mer effektiv på kortare tid.

► Det bokade mötet med den personliga tränaren sporrar dig att ta dig till träningen även de dagar då motivationen tryter.

► Du kommer att minska risken för skador.

► Träningen utanför komfortzonen kommer att utveckla din kropp och ditt sinne på flera plan

Våra personliga tränare

Alla våra personliga tränare är utbildade och licensierade i sin yrkesform. Oavsett mål eller träningserfarenhet kommer din PT kunna hjälpa dig att göra din träning motiverande och effektiv. Din PT hjälper dig att nå dina mål samtidigt som du lär dig mycket om träning under resans gång.

Personlig träning är ett härligt sätt att få ut maximalt av din träning. Har du väl börjat brukar det resultera i att du återkommer med jämna mellanrum. En PT kan hjälpa dig med allt ifrån att komma igång med din träning till att lägga upp specifika träningsprogram för ett särskilda ändamål, t ex gå ner i vikt eller springa maraton.

Med ett helhetstänk kring hur människan fungerar har vi ett tätt samarbete med Body Joy’s terapeuter som finns till hands och kan ge dig en plattform där du kan utvecklas för att att må bättre och nå dina mål!

Din personliga tränare kan hjälpa dig med alltifrån individuellt anpassat träningsprogram till kostråd. Framförallt är din PT med dig under hela träningspasset. Dels för att se till att du gör dina rörelser rätt men också för att peppa dig samt får dig att orkar mer än du tror är möjligt.

Personlig analys ligger till grund för ditt träningsprogram

Inledningsvis gör din PT två olika typer av analyser: en behovsanalys och en kapacitetsanalys. I behovsanalysen frågar din PT om din träningsbakgrund, eventuella skador och sjukdomar, syfte och målsättning med träningen. I kapacitetsanalysen ser hen över din fysiska status genom att utföra relevanta tester. Baserat på den information som kommer fram skapas sedan ett personligt utformat träningsprogram.

PT håller koll på dina framsteg

Din PT håller också reda på dina framsteg genom att detaljerat dokumentera varje träningstillfälle t.ex. belastning, repetitioner, sträcka och tid. Dessutom har den personliga tränaren möjlighet att göra olika fystester, exempelvis kan du testa din kondition och kroppssammansättning. Din PT hjälper dig med allt, från kostrådgivning till individuellt anpassade träningsprogram.  Att leva sunt och ha fokus på helheten är något vi arbetar efter. Bestående resultat är mer önskvärt än korta, därför ligger wellness mer i vårt intresse än enbart fitness. Vi vill självklart att våra kunder ska nå sina fysiska mål men önskar att det sker på ett sunt och hälsosamt sätt. Då Body Joy är så mycket mer än ett gym strävar vi också efter att ge våra kunder en hel upplevelse.

Träna med din PT ofta eller mer sällan – du bestämmer!

Du bestämmer själv hur många gånger du vill träna med en PT. Har du aldrig provat tidigare så bör du åtminstone boka tre tillfällen. Vissa vill ha kontinuitet och träffas varje vecka året runt. Andra tränar med en PT under en begränsad period för att sedan träna vidare på egen hand. Efter ett tag så är det kanske dags igen för den motivationsinjektion som bara en PT kan ge dig.

Body Joy Tränar rent till 100%