Jacob Rydenfors

Träningsfilosofi: ”Planera, agera och utvärdera”

Alla är vi här av olika anledningar. Det vi har gemensamt är att vi alla har någonting som driver och motiverar oss att komma hit. Ett mål med vår träning, skälet till att vi frivilligt väljer det obekväma över det bekväma. Jag vill att du alltid ska ha motivationen till att träna, att du ska se fram emot ditt nästa träningspass som en högtid på dagen. Mycket av detta ligger i vilken typ av målsättning du har för din träning och kanske framför allt i vad det är du gör för att uppnå dessa mål. 

Som utbildad personlig tränare och hälsocoach kan jag hjälpa dig utforma en träningsplanering optimerad för dig och för vad det är du vill åstadkomma med din träning. Vi går igenom ett nytt sätt för dig att träna på och ser till att du får en tydlig bild framför dig på vad det är du ska göra varje gång du kommer till gymmet för att träna. 
 

Utbildningar och specialistområden

Personlig tränare, hälsocoach - Lillsveds idrottsfolkhögskola
Kroppsviktbaserad styrketräning
Styrketräning, inriktning muskeltillväxt
Weight trainer PT
Kostrådgivning
Gruppträningsinstruktör

Vårt sammarbete

Tillsammans skapar vi ett specificerat upplägg på träningen utifrån din målsättning och dina egna preferenser med kravet på att det ska vara effektivt och att det ska fungera utifrån dina förutsättningar. Efter en period av tränande med mig då vi haft fokus på att gå igenom dina nya träningsrutiner så kommer du börja träna på egen hand igen. Du kommer nu ha en tydlig plan framför dig och en ökad självsäkerhet i ditt utförande. Fortsätter du på samma sätt vi tränat och följer programmet och de rutiner vi skapat har du alla förutsättningar klara för att göra stora framsteg, allt som återstår nu är kontinuiteten.

Efter en överenskommen tid träffas vi igen och gör en uppföljning. Då tittar på resultaten av din träning, jämför vart vi är nu med vart vi började någonstans, utvärderar och ser om vi kan utveckla ditt träningsupplägg alltefter din kropps nya förmågor och förutsättningar.